Зайнявся прост р

Зайнявся простір навкруги
Вогнем чарівним все палає
Хтось виє слізно від нудьги
А тось від радості зітхає.

То осінь барвами горить
Руде ,червоне ,золотисте
То казка із дерев летить
А на кущах рясне намисто

Вже прохолодніші світанки
Річки готуються до сну
Дзвінок у школі чутно з ранку
І кожен мріє про весну

Багато хто упав у відчай
А хтось нажаль не покохав
У цій порі печаль зазвичай
А я щасливим знову став.

Бо це натхнення для поетів
Чарівні барви для митців
Чекати будемо сонетів
І від  полотен дивний спів.

Не прячтесь люди по домівках
Ходіть до лісу ,у степи
Хто хоче пішки ,хто в автівках
Допоки тепло ,ще поки.
16.09.2018 р.


Рецензии