Укр. Пролет1ло л1то

Пролетіло літо,
пролетіла осінь,
а зима без квітів
вже до себе просить,
Снігом притрусила
все зелене поле,
тільки ти забула
як ходили в школу.
Кожний день долали
довгі кілометри,
та в кіно ходили
до кінотеатру.
До холоду звикли,
на вулиці й клубі,
шкода, що забули,
коли були любі.ю


Рецензии