Когда снег падает тихо... - укр

Коли сніг падає тихо,
тоді падає він згори,
і зима нам тоді не лихо,
а той спокій, що йде в двори
не від їжі в льохах чи в пузі,
не від грубок, не від чарчин,
а від згадок про змерлих друзів -
вічних горніх життя причин.

09.11.2018

Подстрочник.

Когда снег падает тихо,
тогда падает он сверху,
и зима нам тогда не лихо,
а тот покой, что приходит в дворы
не от еды в погребах или в брюхе,
не от печек, не от чарок,
а от воспоминаний об умерших друзьях -
вечных горних жизни причин.


Рецензии