Укр. Я не прошу у Бога

Я не прошу у Бога допомоги,
вона дана не кожному із нас,
для себе вибираємо дорогу,
яка нас супроводжує весь час.
У кожного із нас в житті своя дорога,
яка дала для нас, не визначений час,
та в цьому є лише одна вимога,
що б шанувати все, що є у нас.
У кожного із нас в житті бувають втрати,
які нікому не вдалося запобігти,
ті втрати не вдалося відвернути,
лише на певний час їх відвести.
Пройдуть роки, пройдуть десятиліття,
не стане тих, хто на землі цій жив,
лише енергія від нас, ще довго буде жити
яку можливо на собі, вже хтось відчув.


Рецензии