Укр. Тепла ос1нь була

Тепла осінь була, хризантеми цвіли
та чекали на зиму холодну,
ти до мене на зустріч, останню прийшла,
і я думав, що все це прирощдньо.
Розійшлися ми з тобою в дев"яностих,
доля в кожногьо із нас була своя,
розійшлися так спокійно і так просто,
загубилася моя любов й твоя.
Не чекав я тебе, не гукав я тебе,
залишщився з своїми думками,
та не знав, чи колись до нас щастя прийде,
чи ми будемо ще молодими.
Хризантеми цвітуть, як завжди у саду,
червоніють присипані снігом,
та в думках я до тебе колись ще прийду
якщо буде у серці відлига..


Рецензии