Укр. Розцв1ли каштани

Розцвіли каштани
на вулиці міста,
а музика лине,
та святкова пісня,
Зібралися люди
з прапорами слави,
ніхто не забуде
рідний стяг держави
Вся площа червона,
ніби мак у полі,
тільки серп та молот
гукає до волі,
Ніби я поринув
у восьмидесяті,
без білих та синіх
новий шлях шукати.


Рецензии