to and fro...

А Отражение — Не любит — Повторений
И Взгляд — Не отражает Больше — Снов,
Она иль Он — Уже не Полон — Мною/Вами,
Как Можно — Требовать — взамен Любовь?..

..................................... everybody sign to say
..................................... & you tell me please
..................................... until in my life it's
..................................... it's got to be or way
..................................... yes, I know it's on my bone
..................................... your body, your mind...

© Olga Karpilova «to and fro...»*

* - туда...сюда...обратно...


Рецензии