I знову дощ

Крапельками зірок
День, наче скло, розбився.
Знову цей дощ думок
Пустився.
Бродить в імлі один,
Йде на надії оклик.
Згадую, як під ним
Ми змокли?

- Повернути б усе-
- А чи треба ?,
- Зорі падали, падали з неба
- Зорі падали з неба дощем заповітних бажань,
- І комусь щастя в долю насипали,
- Але нам із тобою не випали,
- Але нам із тобою не випали,
 на  жаль.

*
Я посміхнусь в пітьму -
Дощ десь у мрій в полоні - 
В ніч простягну йому
Долоні.
Кажуть нехай, в одну
Річку не входять знову -
Серце гукне вдалину
Раптово:

- Повернути б усе -
- А чи треба ?,
- Зорі падали, падали з неба
- Зорі падали з неба дощем заповітних бажань,
- І комусь щастя в долю насипали,
- Але нам із тобою не випали,
- Але нам із тобою не випали,
 на  жаль


Рецензии