Укр. Знову весна

Знову весна, ніби все це в тумані
знову квітують тюльпани й бузок,
знаю, що завтра у мене останній
буде останній у школі дзвінок.
Більше не будемо в школу ходити,
та червоніти, якщо прогуляв
нишком романи у класі читати,
які ще й дівчатам, читати давав.
Буде у класі остання перерва,
будуть веселощі, жарти в цей час,
вже вчителям не псуватимуть нерви,
інший світогляд там буде у нас.
Скоро заквітне в саду матіола,
флокса заквітне  у нас біля хати,
стежку забудуть до нашої школи,
а я буду довго її пам"ятати.


Рецензии