Природа Людини

Чим нижче сонце, тим довші тіні
Як, у природі, так,  і в людині…
Чим сонце нижче, тим довші тіні:
Страхи, жорстокість, безнадія
Покора рабська  і,  сліпа гординя
І, крила, з м’ясом, вирвані у мрії
Це –  "низьке сонце"  у людині
Природа вибору не має:
Як вечоріє, то й світає…
В Людині ж, вільний Дух, витає
Без скарг, претензій і вини
До Серця Сонце підіймає
І, на Душі, тоді світає…
У,  мирі з миром, без війни
…чим нижче сонце, тим довші тіні
Живе природа у людині…
09.11.2018


Рецензии