мiж вчорашнiм i терпимим

між вчорашнім і терпимим
при тобі - закриті вікна, без тебе - відкриті
мовчанка малює сліди
мовчки їдуть вози...

9,7,5
від дати - роздати б усе
віршоване благе
Та хіба прихіть гормонів - благістю б була?

я мерзну і досі
нервую соматично
приймаю до серця
"Кататонії" ще є!

ці залишки знайомого й коханого
облублено майорять тавром "не-свого"
мама мила малу
ці мрії та уяви лиш тривожать голову

2018-11-08


Рецензии