способiв iще багато...

Нападає знов біда
бо дух в душі занепада
Як йому допомогти
Щоб щасливо жила ти

Треба дух розвеселити
В душу щастя каплю влити
Негатив ввесь скасувати
Не сумуй душі сказати
І з нею гарно проживати


Рецензии