Родила для себе

Я розкрила тайну друзі
Ми нікому тут не нужні
Окрім смерточці своїй
Своїм щастям володій

Спіши жити насладитись
 і сміло в очі їй дивитись
Вона для себе нас родила
Таке прекрасне як ми диво


Рецензии