Зустр ч

Вересневим ранком, без дзвінка
Скрипну хвірткой. Пес мене пізнає…
Ти на ганок, як завжди легка
З подивом: З якого це ти краю?
А на дні очей, помітно ледь,
Забринить усіх  бажань торнадо,
І землі хиткою стане твердь,
І ледь чутно прошепочеш – ладо…


Рецензии
Красиво і дуже душевно!
З повагою,

Валентина Кайль   10.11.2018 23:02     Заявить о нарушении