На ектинии

Избавлюсь я Тобой от зла.
Помилуй, Господи, помилуй.
И полетит горЕ моя душа.
Помилуй, Господи, помилуй.
И Матерь Божия хвалу поет:
Во веки вечные и ныне.
И служба тихая идет
От покаяния до Тайн святыни.

Мари К


Рецензии