ТВОЕ Чудо ЦЕ Я!

Ти побачив мене, ти, мiй голос почув

I в цю мить про усе на землi позабув

В серцi тьохнуло щось, наче дзвон продзвенiв,

Ти не мiг зрозумiти, хто його розбудив.

Як же статись могло, очi свiтом горять,
Думки рвуться до мене, наче пташки, летять.

Стiльки рокiв прожив i не думав, не знав
 
Раптом Бог тобi Чудо в подарунок послав.

Як тобi далi жити, що з тим Чудом робити?

Твое Чудо – це Я, мене треба любити.


Рецензии