Дароване кохання

Ти тримай мене так міцно, як дитя,
Вечоріе, зірки в небесах,
Ти коханий - ти мое життя,
Так чудово ніжитись в лісах.

Ті поля коханий, і ті гори,
Майже до небес дістануть,
Ми купаемось в коханні, як то в морі,
А кохання моря - допоможе прагнуть.

Я схвильованна сво;м коханням,
Згадувала що казала мати,
Перше - це кохання, дарування,
Не шукай кохання щоб страждати.


Рецензии