Самотната пейка

Самотната пейка
автор:  Росен  Русев               

Дъжд.
Самотна пейка.
До нея лампа,
и пълна луна.
Кошче с бутилки
край нея...
Пустота.
На мократа пейка
два силуета,
загърнати в шлифер.
Прегърнати.
Без да усещат дъжда.
Два силуета в сумрака,
слушат сърцата си...
А самотната пейка
стои си в дъжда...


Рецензии