Ми ще наблизились на крок...

Ми ще наблизились на крок,
До місця,  де палає ватра.
І знов наслухались казок
Про те,  що згадувать не варто.

Під небом,  в холоді склянім
Летіли іскри, наче зорі.
Оповивав жертовний дим
Повільний хід сумних історій.

Ніч розставляла вартових,
На місяць вили менші браття,
І я,  найменший серед них,
Рвав, листопад, твоє закляття.


Рецензии