Укр. Б1л1 кв1ти

Коли закінчиться весна?
Коли настане тепле літо?
А в моїх згадках ще зима,
дорога білим снігом вкрита.
Я по дорозі тій ходив,
в мороз і сніг, в колючий вітер,
ходив, бо я тобою жив
одну любив на всьому світі.
Та тільки молодість пройшла,
пройщла зима, весна та літо,
і в мене біла голова
не забуває пережите.
Вже не одна пройшла зима,
і не одне скінчилось літо,
та не повернеться вона,
та, шо любила біліі квіти.


Рецензии