чекай на мене, мiй Ерусалим... на укр. яз

Чекай на мене, мій Єрусалим...
Ціле' життя дійти до тебе мрію,
Щоби зустрітись з Господом свої'м
І обійняти Матінку-Марію.

Святу' ріку побачити - Йордан,
Зану'ритись в його цілющі хвилі...
Христа само'го тут хрестив Йоанн,
Розправив Дух над Сином кри'ла білі...

По благодатній походжу' землі',
На ній Ісуса но'ги слід лишили...
Він - вічне світло у душі' мої'й,
Він - Ангел-Переможець злої сили.

Реліквія там є - Господній гріб,
Подібного немає в світі мі'сця!
Від хвилювання в серці - частий дріб.
Живіше всіх живих - Святая Трійця!

Стіни' Плачу' рукою доторкнусь,
Душевні рани вилікує камінь.
Я за здоров"я рідних помолю'сь,
З полегшанням біль видихнувши...А'мінь...

Хай і'скра з благодатного вогню
В душі' розпа'лить вогнище любові,
Я смолоскипу віри не вроню',
Усе своє життя віддам Христові!


15/10/18/

 


Рецензии