Параноя-4

Браузер - завжди готовий
До польоту в стратосфері,
Натискаю його знову,
Бо сміливий, як Шварц Неггер.

Зверху виберусь на кулю,
І погляну з неба вниз,
До ядра я землю гуглю,
Упіймавши свою шизу.

Натискаю посилання -
Потім знову вдала спроба,
Я занурююсь в мочання,
І лишаю слід по собі.

Помічаю крок за кроком,
Що в заплутаній мережі,
Буцім збоку, ненароком
За всіма ведеться стеження.

Я назад - із посилання,
Закриваю шлейфи вкладок,
Та мої уподобання
Вже відправлені нащадкам.

Натискаю збоку хрестик
Щоби з браузера геть,
Та наступного пришестя
Електронний жде конверт.

Потягнувшись до розетки,
Й рвучко витягнувши штепсель -
Я відчув, що на планету -
Відригнув мене мій всесвіт.


Рецензии