7 -

Подружці

Лазурних берегів, солодких вражень,
Любові ніжної, як чарівна весна,
Із спогадів чудових заощаджень,
У всьому злагоди, гармонії, добра!

Нехай тече життя, неначе річка,
І розважає все, що навкруги,
Світись, як зірочка у темну нічку,
І всі проблеми будуть до снаги!

                /31.01.2017/


Рецензии