Золотом лягають береги

Золотом лягають береги...
Річка небом голубим горить.
Райдуга безпечніш від дуги...
На світанку за туманом,-спить.

В небо лине птахів родовід.
Холодно? Напевно. Осінь вже.
Червоніє ягодами глід...
Мов фолькльор родини береже.

Я вдивляюсь в той осінній гай.
Манить кольорами пада лист.
І збігає день...піймай-піймай.
Та й втікає...наче скинув хвіст.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии