Poporul meu

Suntem un popor si avem si o tara,
Insa mereu suntem calcati in picioare.
Doamne, te rog la noi iar coboara,
Fa-ne dreptate, caci tare ne doare!


Oamenii nostri sunt buni si sunt pasnici,
Sunt rabdatori si stiu sa munceasca,
Insa muncesc din greu la straini,
Caci cu tara conduc hotii haini.


O, poporul meu smerit si trudit,
Cit de mult te-au batjocorit !
Ridica-ti privirea spre Dumnezeu,
Caci numai El e sprijinul tau !


Numai El te va ajuta
Si siguranta iar iti va da.
S-atunci vei fi dinnou fericit,
Poporul meu scump, popor chinuit....



 


Рецензии