Свiт

Гласом Божим ...
Сльозою чистою.
Освятимо
буденну
путь!
Гласом Божим,
Сльозою чистою,
Дай, господарю,
Осягнуть
Сутність слова
І духу світ
Та не дай
Все багаття літ,
Майбуття Живого,
Тощо , в вічності
Промайнуть!
Гласом Божим,
Сльозою чистою -
Світ спокутий.
Правдой гіркою, непомістною-
Кров‘ю здобутий.
Смертю зурочений,
В кайданах часу-
Чекає спасу,
Навiк заточений...


Рецензии