Свекру, д1дусев1, батьку

Бездиханне тіло...Крижане чоло...
Як же так з тобою трапитись могло ?
Був найкращим батьком,добрим дідусем,
І любив родину ти понад усе.

Добра, м‘яка посмішка,сива борода.
Якщо щось боліло - казав:»Єрунда».
Добра, м‘яка посмішка,і козацький вус.
Та ні слова не лунає із холодних вуст.

Не зіграєш на гітарі нам прощальний вальс,
Не пройдеш уже у парі,не пробачиш нас...
Хай Господь тобі дарує весь Небесний Рай.
Заспівай ти Богу пісню, нашу там зіграй.

Спи із миром, рідний батьку,гарно ти прожив.
Тільки рано склав  ти руки,рано ти спочив.

15.09.2016


Рецензии