Думки

Останні хвилини
Я проведу тут.
Нехай мої билини
Навіки помруть.

У тихому,затишному місці.
Я хочу провести останній день.
Де я зможу спокійно сісти,
Де не треба логічних мислень.

Я,мабуть,колись зрозумію,
Сенс свого життя.
Навчусь,того чого не вмію
Та піду у своє небуття.

Але зараз важко сказати,
Чого я хочу.
Може пташку з неба піймати?
Але ж я їй наврочу.


Рецензии