краю мiй

Прославлю край свій у піснях,
немов мережене шиття -
Широкий лан рушник простяг,
То оберіг мого життя.

На ньому вишито хрести,
Каплички, зірочки церков.
Мій рідний край, мене прости
За цю зажурену любов.


Рецензии