Чужий

Чужий я для тебе… Чужий!
Таким вже назавжди лишуся…
На мене ти зла не держи,
на тебе я теж не серджуся.

Та нащо надію мені
цей час ти дарма подавала,
хоча у душі глибині
ніколи мене не кохала?..

Навіщо старі почуття
у серці палкім розбудила?!
Ввірвалась у мирне життя
і спокою знову лишила…

Чужий я для тебе… Чужий!
Мені б зрозуміть це відразу…
Про дружбу відтак не кажи –
забудемо все і одразу.

06.11.2018


Рецензии
Олександр, гарний вірш. Сумно, але від душі.
Натхнення Вам.
З теплом, Аліна Мозжеріна

Алина Мозжерина   12.11.2018 21:30     Заявить о нарушении
Спасибі, Аліно, за підтримку і побажання. Взаємно.
З повагою,

Олександр Мачула   13.11.2018 07:42   Заявить о нарушении