Краса

Хіба важливе ім'я коханої людини?
На це нелегко нам відповісти,
Бо ти закохуєшся в неї,
А не в ім'я яке подарували їй батьки.
Хіба важливо які у неї очі?
Чи карі, чорні чи може голубі,
Закохуйся не тільки в те, що бачиш
А намагайся відчути то, що є у неї на душі.
Всі обирають милих і красивих,
І роблять шалені вчинки в майбутті,
Бо обирають моделів з обкладинки журналів,
А потім жаліють після весілля у житті.
Але нажаль, зовнішність керує,
І начхати на любов,
Бо роблять все не ради щастя,
А для своїх потреб вбиваючи сім'ю.


Рецензии