XXI стол ття

Напевно те, що було все між нами
Здалося мені, це тупо для піара,
Невже кохати треба лиш для фотки?
Набрати підписників і ти тепер уж модний.
Невже тепер кохання не існує?
А як же щирі обійми і ніжні поцілунки?
Здається те, що було все між нами,
Це просто була інстаграмна реклама,
Вподобайки, підписники і інше,
Це просто такий світ у XXI столітті.


Рецензии