И снова в кино зе

Ідёма мы с Тёмкаj

І вот мы вжэ бачым!
І вот мы вжэ відім!
Ну, шо ты тут скажыш –
Сторіческі фільмы ж!
І кровЮ залыjмо усі сцэны дыкы.
А в баньку сь, дэ птічкы, чому j ны Боріске.

І шо ж тут дывытысь?
Ля чэго ж в нас зібры?
Шоб ганьбу но Хрыстам?
Ну, ек лаборіщы.

Колы ж бо ты Тігра
Да дэ бы ф шызівню.
Бо він надто стычыj
За храпу норыць 7.

Ныма сцэнок ліпшых.
Бо дэ в Дыржыні ж быв
Якых паразітыj
ОтЯвленыj Грім пак.

Ну, гля: выбыв шыбку!
Да шэ в магазіны
Украв жэ с пув-діжкы
Святыj ковбасы дід.

Ну, j всё. Судно скынуть,
Гляды но, в ночі j шэ,
Колы захлёбнысь хоть
У ведьм хлорофілком.

А шо? Над прові3ць?
Іль мяты j мыдків вам?
Да мы j змыjім слід ваш!
Так змірым давлінь в Гад.

Но!.. это ш ты выдумал!
Где быс судів мразь?
Ны скынуть жэ псыща
В могільнік артіста.

Аха! Журналіст він!
Служыв навыть звірам?
Нет-нет! Ты зомбірван:
Во ж горщык в дыч выкінг.

А коль за бырізкы
Шэ хтось заступывсь влад,
То, о, щас посціль в падл
Получыш наjсфіжшу!

Бо так но васпітфать
Того, хто молывсь но
За ётвынгыj ж гындэ –
Ны всіх пранцыj в світы.

Да j вас, моjі мылы,
Хто ласко вуш в щічку.
Не-не! Трэ но с крыкы да матамы в мызку.
Іj воjны затыхнуть.
Бо па3отізм ось
Прымером свеж фільм в шваль.
Якы стрэльб в Керчі в рашк.

...такы ж во картінкы
Показують німцы


Рецензии