Дарусi

Дитячі іграшки, дзвіночком сміх,
Чарівні забавки, любов до всіх,
Щоденні радощі та відкриття -
В мені прискорене серцебиття.

Пісеньки-віршики, твій голосок,
Питання-загадки, за кроком крок,
Тепло обіймів рідних рученят,
Промінчик радісно-блакитних оченят.

Мої надії, молитви мої,
Щоб змовкли на землі нашій бої,
Щоб світ дитинства був святим для всіх,
Лунав дзвіночком твій щасливий сміх.
 
                м. Донецьк,  04-05.11.2018


Рецензии