Сон

Сон -не сон? Та тримаю руки,
що хороші були колись.
Рухи губ, але тануть звуки,
ми від цього відволіклись.

Паперовий цей океан
на столі віє димку меліси.
Сегрегація давніх ран
У душевні мої куліси.


Рецензии