Признання

Я в затишній кімнатці,
Рушник тримала умиваючись,
І як би я у тій палатці,
СТою березенькой хитаючись.

Коханий, гляну у вікно,
Тримаюсь із останіх сил,
С тобою щастя нам дано,
Якщо ти хочеш - буде син.

Твое це чадо - твій малюк,
Він скаже таточко тобі,
І я за нього помолю,
Бо я його ношу в собі.


Рецензии