менi з душою повезло

О Душечко яка я рада
Що ти даєш мені поради
Що ти вірші мені даруєш
красотою щастячком чаруєш

Люблю тебе бо ти красуня
Відчувала радість
ще як я була манюня
Я ручками і ніжками себе втішала
 і на всю хату весело лящала
І сьогодні я стара бабуся
Вдохновляюсь восхіщаюсь
як на щасливих молодих людей дивлюся
Мені з душою повезло
Живе в душі ЛЮБОВ а зло обходить душу стороною
боїться зустрічі зімною


Рецензии