от бiда

От біда от біда
я також чіясь їда

Я люблю людей любити
 з ними в дружбі радо жити.
і добро усім дарити

Бог невидимий але існує

Хтось в мені живе біснує

На добро добром відповідаю
Позадесятою дорогой стараюсь зло людське минаю


Рецензии