Життя

Можливо я словам уже не вірю,
І це не просто, зрозумій
Коли ми стільки спілкувались...
І ти сказав"пробач, я весь час брехав тобі".

Можливо це було кохання,
Але не вірю я уже,
Ти був вже той кому я сильно довіряла,
Розчарувавшись, зрозуміла ти був зовсім уже не мій.

Дружба чи може просто слово?
Не лізьте в душу, я прошу
Бо зробивши боляче коханій,
Не добивайся і не кажи, що "я тебе люблю".


Рецензии