Радiсним хай буде день

Радісним друзі, хай буде день!
Щасливим, без усяких проблем
Миттєвість кожна гарним дарунком
Посланим з Вище, нам - Небом!

Хай буде день цей - найкращим,
Із днів тих, що бачили я і ти,
Успішні попереду тижні та роки
І Богом дані сторіччя і віки!


Рецензии