подруги...

Надя Ліна і Галина
Три подружки
З ними Неля
На танці ходять до Миколи крючком вьяжуть і ніколи
Ще не сорились ніразу
Я їм заздрю кажу зразу
На Удай ходять загорати
 від нудьги відпочивати
Які хороші вони люди
Завжди разом і повсюди...


Рецензии