Свеча

СВІЧКА НА ВОГНІ
Як важко жити радісно й щасливо,
Бо заздрість груди каменем стиска.
О співчуття! Ти є велике диво.
Ти - Божий дар, ти фатуму рука.
Серед очей недобрих і злорадних
Я тану, наче свічка на вогні.
Моя душа нездужно-безпорадна.
Немов і не живу, а скнію в сні.
Як хочеться на світі ще пожити...
О, Господи! Додай терпіння й сил
Усіх простити, заздрість зрозуміти,
Аби не обернулось щастя в пил.


Рецензии