Адамийн мах

Хьай дешан да воцуш ма лела  лаьттахь,
Оьшучохь дехкалахь г1од юккъе шад.
Замалийн йохалло идаварх чехка
Вохий ма хьовзалахь т1аьхь боккхуш ког.
Оьшучохь хилалахь лекха лам санна,
Ца тухуш мискачун берзийна букъ.
Къонах а, хилла дац ваха атта
Цу дашца хадабо адимийн мах.

 


Рецензии