я щаслива

Я щаслива я радію я з любовью живу дію

Бог послав мені дітей
Хороших друзів і людей
 невісток зятів онуків і життя гарнесиньке без скуки

Тяжка дорога простяглася
Гірка доля
Як і вам далася

Мені збороти смуток удалося і життя щасливо прожилося


Рецензии