Молитва 13 против гордыни

Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Владыко милостивый, избави нас от гордыни, прими покаянное моление наше троекратное: Боже наш, помилуй нас и избави нас от гордыни! (3 раза)


Рецензии