Церква проступала iз туману

Церква проступала із туману,
наче думка, ще якій не час...
Наче ще не церква, а омана
край дороги чарувала нас.

Ми вдивлялись у церковні риси.
Ми шукали відповідей сенс –
знали, що обов'язково висить
за серпанком сонце – сенс небес.

Церква проявилася поволі –
так, як віра у людській душі,
так, як проступають риси долі
крізь – душею створені – вірші...


Рецензии