Ранняя ранiца. Брэша сабака...

***
Ранняя раніца. Брэша сабака.
Прачнуўся і ўбачыў ката?
З неба сталёвага дожджык закрапаў.
Восеньскі змрок, цемната.

Ранішніх зорак не бачна з-за хмары.
Мары ў тумане мае.
Струны душы на аблезлай гітары
Дожджык і той – не кране.

04. 11. 2018 г.


Рецензии