Мiста

Асфальт, пітьма, світ ліхтарів;
Зоряний пил, потоки вітру. Музика міста,
Немов серця тих бунтарів.
Усюди льє, як скрип нот піаніста.

Авто, багрянець ліхтарів.
Прямий той шлях і я один... Музика міста,
Завжди зі мной, немов твоя невіста.

Скрип снігу, мерехтіння міста;
Тут я один та ви одні, усюди тиша -
Рекіт міста, немов вірші помершого символіста.

Блескіт очей
Бліде світіння; пітьма путі
Що льється впереді
музика мітса - сумбур. Усюди мури,
Немов тюрма того чекіста.

2017


Рецензии