Новорiчне свято

Новорічне свято, новорічне свято!
Знаємо з дитинства - це казкова річ.
Кожен з нас вже завтра, кожен з нас вже завтра
Зі своїм майбутнім буде віч-на-віч.
Новорічне свято! Сподівань багато,
Сподівань багато в незабутню мить.
З друзями піднімемо келихи завзято.
Хай здійсняться мрії, хай нам пощастить!

Новорічне свято, новорічне свято!
Цілий рік чекання на магічну ніч.
Адже ти вже завтра, адже ти вже завтра
З зоряним майбутнім станеш віч-на-віч!
Новорічне свято! Спогадів багато.
Довгий рік минулий збіг, неначе мить.
Тож здіймемо, друзі, келихи затято.
Всі здійсняться мрії, всім нам пощастить!

Тож здіймемо, друзі, келихи завзято!
Всі здійсняться мрії, всім нам пощастить!!!


Рецензии