Укр. В очах вс1 дн1 в1йни

Мені щей зараз часто сниться
широке поле край села,
в якому жито колоситься,
де моя молодість пройшла.
Приємний запах чути з поля
від колосків пшениці й жита,
мені ж лиха дісталась доля
яка ще й зараз мені сниться.
Хто не відчув це на собі
мене мабуть не зрозуміє,
коли весь час у боротьбі
душа страждає та боліє.
Мені те хочеться забути,
та що б не снились навіть сни,
та тільки як все це зробити
коли в очах всі дні війни.


Рецензии